Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Normalitat als serveis de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat després del suposat acte vandàlic que va malmetre l’accés a l’edifici

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
El servei d'atenció al públic funciona amb normalitat després la porta principal va ser trobada esmicolada i malmesa el passat dilluns. El servei ha habilitat una porta alternativa a pocs metres per garantir l’accés a l’edifici i els serveis.

Els serveis depenents de la regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat funcionen amb normalitat després que l'edifici de l'Escorxador fos objecte suposadament d'un acte vandàlic el passat dilluns. Les persones usuàries dels serveis poden adreçar-se com es fa habitualment a través del telèfon 93 894 94 94 o presencialment en les dependències del carrer de Joan Maragall, 36. També les hores de visita concertades s'estan atenent amb normalitat aquests dies.

L'edifici té actualment la porta principal d'accés tancada amb un material provisional, però els usuaris poden accedir per una porta alternativa situada a pocs metres de la primera. La previsió és que els materials nous de la porta estiguin reposats a mitjans del mes de gener, quan es restablirà l'accés principal.

Els fets van succeir el passat dilluns 23 de desembre quan el personal de l’edifici es va trobar la porta de vidre esmicolada i malmesa a primera hora del matí. Agents de la Policia Local es van personar en el lloc per fer una avaluació dels danys i tramitar la denúncia corresponent. A falta d’altres evidències, se suposa que la porta va ser objecte d’un acte vandàlic.