Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Notícies

Sitges marca un pla de treball per assolir festes lliures de sexismes

L'Ajuntament de Sitges ubica de nou el Punt Segur - Punt Lila contra les agressions sexistes a la Platja de la Fragata amb l’objectiu de promoure una celebració lliure de comportaments sexistes. Aquest Punt d'informació, de sensibilització i d'atenció és un servei municipal i s’inclou en el marc del Protocol que s'ha desplegat aquest 2019 per prevenir les violències masclistes que poden aparèixer en espais d'oci i festius.

El curs 'Implica’t a Sitges' fomenta la integració de persones nouvingudes

El Centre d'Iniciatives Econòmiques Nivell 10 acollirà els dies 9, 10, 11, 12 i 15 de juliol el curs 'Implica’t a Sitges' per informar sobre els recursos municipals del municipi i donar coneixements bàsics sobre la societat i la cultura catalana. L'activitat és gratuïta i per assistir-hi cal fer una inscripció prèvia fins al 5 de juliol al telèfon 93 811 31 80 o al correu electrònic migracio@sitges.cat.

Sitges se suma al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

L’acte institucional del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, amb la lectura del Manifest, tindrà lloc divendres, 28 de juny a les 11 hores al saló de plens de la Casa de la Vila. Durant tota la jornada reivindicativa, la bandera multicolor onejarà a la façana de l’Ajuntament de Sitges per simbolitzar la defensa i el respecte dels drets del col·lectiu LGTBI.

Obertes les inscripcions per participar al taller de defensa personal per a dones

El taller d'autocura i de defensa personal femenina se celebrarà els dies 18 i 20 de juny de 19 a 21 hores a l'Edifici de l'Escorxador. L'activitat s'adreça a dones a partir de 16 anys amb l’objectiu d’oferir consells de seguretat i autoprotecció i tècniques senzilles de defensa personal davant situacions de perill. Les inscripcions es poden formalitzar al telèfon 93 811 31 80 o al correu electrònic igualtat@sitges.cat.

Carregant resultat