Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Notícies

L’Ajuntament de Sitges obre el període per sol·licitar els ajuts socials

El termini per sol·licitar els ajuts de famílies monoparentals i famílies nombroses, i els ajuts per a l’adquisició de llibres i material escolar comença el proper dilluns, 10 de juny, i finalitzarà el 12 de juliol. La presentació de sol·licituds es realitzarà a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) del municipi de Sitges i mitjançant tramitació electrònica.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa s’amplia amb la creació d’un nou grup destinat a adolescents de 12 a 14 anys

El centre continua el desplegament per atendre també l’adolescència amb la creació d’un grup de 12 a 14 anys que funcionarà dues tardes a la setmana per realitzar activitats. L'objectiu final del Servei d'intervenció Socioeducativa (SIS) és arribar a tota la població infantil i juvenil de 0 a 18 anys.

El departament de Benestar i Família inicia un projecte d’acompanyament a la gent gran

Dues dones majors de 55 anys, en situació d’atur, han estat contractades per l’Ajuntament de Sitges a través d’un pla d’ocupació per desenvolupar un programa del departament de Benestar i Família d’acompanyament a la gent gran. El programa té l’objectiu de pal·liar la solitud de persones sense nucli familiar i ajudar a fer-los gestions del dia a dia. El programa dóna suport a una quarantena de persones grans.

Carregant resultat