Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Back to the Basics: Malvasia per a Tots Sants

Un maridatge cultural de 5 malvasies dolces i seques, que celebra la tradició enogastronòmica de Tots Sants. Inclou vins d’Itàlia, Madeira, Canàries i Sitges, maridats amb panellets seleccionats pels alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Sitges.

La Malvasia dolça entesa com un element patrimonial en la celebració de Tots Sants, que traspassa del territori català. La celebració de Tots Sants sempre ha estat vinculada a la tradició enogastronòmica de tardor: fruits secs, pastissos, verdures de temporada i vi dolç. La Malvasia és vida, però també celebra la mort.

Tastarem…

  • PRS Malvasia 2020 – Pietro Beconcini (La Toscana, Itàlia) – Malvasia Lunga criança en ous de ciment
  • Vinsanto – Fattorie Melini (La Toscana, Itàlia) – Vi naturalment dolç criança en fusta
  • Malvasia vintage – Celler Barbeito (Madeira, Portugal) – Malvasia de Madeira dolça fortificada i envellida en roure francès 5 anys de criança
  • Malvasia semidulce 2022 – El Grifo (Lanzarote, les Canàries) – Malvasia volcànica naturalment dolça
  • La centenària 2002 – Celler de l’Hospital (Sitges) – Malvasia de Sitges mistela criança oxidativa en castanyer

Entrada: 18 € – inscripció prèvia. Aforament limitat a 30 persones.

  • When 01/11/2024 de 18:00 a 20:00
  • Where Centre d'Interpretació de la Malvasia
  • Descarregar al seu calendari iCal