Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

'Bruna', un musical de Mateu Peramiquel i Mar Puig

  • 'Bruna', un musical de Mateu Peramiquel i Mar Puig
  • 2021-11-28T18:30:00+01:00
  • 2021-11-28T19:30:00+01:00
  • BRUNA és un projecte de teatre comunitari que neix al poble d’Ullastrell. Un viatge a través del temps i a través de moltes vivències que de ben segur que han estat presents a moltes famílies d’aquest país. BRUNA neix de la necessitat d’homenatjar als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que avui en dia podem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a l’art.
BRUNA és un projecte de teatre comunitari que neix al poble d’Ullastrell. Un viatge a través del temps i a través de moltes vivències que de ben segur que han estat presents a moltes famílies d’aquest país. BRUNA neix de la necessitat d’homenatjar als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que avui en dia podem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a l’art.

Fitxa:

Idea original i direcció: Mateu Peramiquel i Mar Puig

Guió: Mar Puig

Música i lletres: Mateu Peramiquel

Interpretació: Mariona Lleonart, Ona Puig, Laia Pastor, Maria Font, Neus Sararich, Bruno Villareal, Laia Call, Martina Call, Marta Serra, Jana Palet, Hannah Pérez, Agnès Font, Bernat Carreras, Queralt Puig, Oriol Simó, Daniel Sucarrats, Vinyet Morral, Ton Carreras i Caterina Palet

Coreografies: Ceci Montanyà

Músics en directe: Mateu Peramiquel (piano), Iñaki De La Linde (percussió) i Núria Conangla (violoncel)

 

Preus:

General: Des de 15,00€

Carnet Blau+: - 40%

Carnet Blau S: Gratuït

Les entrades ja es poden adquirir a culturasitges.cat/entradesTambé es podran comprar a les taquilles del Casino Prado Suburense, una hora abans de l’inici de l’espectacle. Aquest espectacle familiar, compta amb música en directe i té l’aforament al 100%.

 

 

  • Quan 28/11/2021 de 18:30 a 19:30
  • On Teatre Prado
  • Descarregar al seu calendari iCal