Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Cubana, 40 anys un viatge des del 'no-res' fins al 2020 (Ajornat al 2021)

Les sales i terrasses del Miramar es transformaran temporalment en un gran magatzem ple de coses entranyables i curioses de la companyia sitgetana

Engalaneu els balcons i prepareu les perles i la bisuteria perquè aquest 2020 La Cubana fa 40 anys i ho celebra a casa seva, a Sitges, el lloc on va néixer. i Ho fa ocupant tot el Centre Cultural Miramar, que es convertirà en un 'gran espai Cubana'. Una 'versió visitable' de la companyia on tothom podrà descobrir el seu món a partir d'objectes, compartir el seu univers i reviure tots els seus espectacles.

Més que una exposició convencional, les sales i terrasses del Miramar es transformaran temporalment en un gran magatzem ple de coses entranyables i curioses. Però també es podrà veure la història viva d'aquesta companyia sitgetana que l'any 1980 va començar a jugar fent comèdia pels carrers i que ens ha fet descobrir amb el temps un altre tipus de teatre; un teatre que tots fem a la vida quotidiana i que passa inadvertit com a tal. La Cubana ha portat el seu particular estil per tots els escenaris de l'estat espanyol on l'han gaudit quasi 4 milions d'espectadors. L'estiu del 2020, el Miramar serà un dels punts principals de celebració d'aquest aniversari.

  • Quan 01/01/2021
  • On Centre Cultural Miramar
  • Descarregar al seu calendari iCal