Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Roger Bernad Paretas 'Un dia'

  • Roger Bernad Paretas 'Un dia'
  • 2021-08-06T21:00:00+02:00
  • 2021-08-06T21:30:00+02:00
  • 'Un dia' és un treball coreogràfic basat en les accions que emprenem a la vida, concretament des del matí fins a l'hora d'anar a dormir. La diversitat d'estils de vida, d'estats d'ànim, pressions socials, deures i motivacions que viu cada individu agafaran formes estètiques mitjançant el moviment. Els diferents ritmes que componen la societat es veuran reflectits en aquest espectacle que reivindica que cada acció conté, en si mateixa, una mica de dansa.
'Un dia' és un treball coreogràfic basat en les accions que emprenem a la vida, concretament des del matí fins a l'hora d'anar a dormir. La diversitat d'estils de vida, d'estats d'ànim, pressions socials, deures i motivacions que viu cada individu agafaran formes estètiques mitjançant el moviment. Els diferents ritmes que componen la societat es veuran reflectits en aquest espectacle que reivindica que cada acció conté, en si mateixa, una mica de dansa.

Preus:

L'entrada té un preu general de 5€ i inclou l'accés a la zona Village del Festival Jardins Terramar des de les 20 h (però no inclou l'accés als concerts de l'Auditori). 

Les persones posseïdores d'una entrada per al concert de l'Auditori tenen l'accés al Village inclòs. 

També s'apliquen diversos descomptes.

General: 5,00€

Venda anticipada: - 15%

Carnet Jove (fins a 25 anys): - 50%

Carnet Blau+: - 40%

Carnet Blau S: Gratuït

Infants fins a 11 anys: Gratuït

Persones que realitzen la formació "Implica't a Sitges": Gratuït

  • Quan 06/08/2021 de 21:00 a 21:30
  • On Jardins Terramar (Escenari Village)
  • Descarregar al seu calendari iCal