Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

'Tots nosaltres', de la Cia. Fes-t’ho com vulguis

  • 'Tots nosaltres', de la Cia. Fes-t’ho com vulguis
  • 2021-06-28T19:00:00+02:00
  • 2021-06-28T20:00:00+02:00
  • Els integrants de la companyia Fes-t’ho com vulguis vénen del teatre, de la música i de les arts plàstiques. Tots aquests llenguatges s’integren en espectacles inclusius que posen l’accent en la diversitat del món en què vivim. Tots nosaltres és un recull de contes escenificats que parlen de totes les possibles famílies: monoparentals, homosexuals, de pares separats, de fills adoptats… Els protagonitzen objectes quotidians i propers com paraigües, campanes i pingüins. Aquesta proposta familiar, que també forma part de la programació del Dia de l’Orgull LGTBIQ+, és gratuït amb reserva prèvia: www.culturasitges.cat.
Els integrants de la companyia Fes-t’ho com vulguis vénen del teatre, de la música i de les arts plàstiques. Tots aquests llenguatges s’integren en espectacles inclusius que posen l’accent en la diversitat del món en què vivim. Tots nosaltres és un recull de contes escenificats que parlen de totes les possibles famílies: monoparentals, homosexuals, de pares separats, de fills adoptats… Els protagonitzen objectes quotidians i propers com paraigües, campanes i pingüins. Aquesta proposta familiar, que també forma part de la programació del Dia de l’Orgull LGTBIQ+, és gratuït amb reserva prèvia: www.culturasitges.cat.

Fitxa:

Selecció de contes: Nona Umbert

Adaptació i creació de contes: Xavier Basté

Direcció: Xavier Basté

Rondellaire: Nona Umbert

 

Espectacle gratuït amb reserva prèvia de l'entrada.

Les entrades per a aquest espectacle, organitzat per la Regidoria de Cultura, es poden adquirir online a 4tickets.cat i culturasitges.cat.  També a  l’Oficina de Turisme de Sitges, i a taquilles del Centre d'Interpretació de la Malvasia (CIM) una hora abans de l’inici de l’espectacle.

El muntatge comptarà amb les mesures sanitàries exigides i amb l’aforament restringit al 50%.

 

  • Quan 28/06/2021 de 19:00 a 20:00
  • On Centre d'Interpretació de la Malvasia (CIM)
  • Organitzador Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sitges
  • Descarregar al seu calendari iCal

Galeria d'Imatges