Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Notícies

El cicle de concerts ‘Imprescindibles’ i Fes+Chapeau Re-evoluciona d’arts escèniques canvien d’emplaçament

Les actuacions del cicle Imprescindibles, que se celebren els dies 25 i 26 de juliol i 1 i 8 d’agost, es traslladen del passeig de la Ribera a l’Hort de Can Falç. El Festival Fes+Chapeau Re-evoluciona d’arts escèniques, que se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de juliol també canvia d’emplaçament els espectacles inicialment previstos a la Fragata i es duran a terme al parc de Can Robert.

El Sitgestiu Cultural 2020 canvia la fórmula amb propostes de música, cultura i experiències com a fil conductor, adaptades a les mesures de seguretat pel coronavirus

Concerts, visites nocturnes, tallers familiars, cinema a la fresca i exposicions configuren una programació d’activitats que s’ha vist reduïda a causa de les mesures de seguretat per la Covid-19 i les restriccions d’aforament. La majoria de propostes seran a l’aire lliure i es potenciaran com a espais el Racó de la Calma i les terrasses.

Sitges celebrarà aquest diumenge el Dia de la Música amb l’estrena del videoclip ‘La cirereta’ interpretat per músics locals

El videoclip de la cançó ‘La Cirereta’ s’estrenarà el 21 de juny a les xarxes socials a les 09.00 hores coincidint amb el Dia de la Música per homenatjar les persones que han estat a primera línia durant la pandèmia del coronavirus. El músic sitgetà, Pinyu Martí, ha fet l’arranjament, amb ritmes folk i un punt d’estiu més fresc, d’aquesta cançó molt popular de les cercaviles i processons de la Festa Major de Sant Bartomeu i Santa Tecla.

Carregant resultat