Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Notícies

L’Ajuntament de Sitges convida les sitgetanes i els sitgetans a recopilar les Memòries del Confinament

Les sitgetanes i els sitgetans poden compartir el seu testimoni amb l’objectiu de bastir un arxiu històric amb la memòria col·lectiva relacionada amb la crisi sanitària de la Covid-19. Les persones interessades poden enviar fotografies, escrits gravacions d’àudio o de vídeo a una plataforma web. La recollida de testimonis formarà part del catàleg de l’Arxiu Històric Municipal de Sitges.

La programació online marcarà la celebració del Dia Internacional de la Dansa en ple confinament

La regidoria de Cultura programarà aquest dijous i divendres diferents activitats en línia per celebrar el Dia Internacional de la Dansa. La programació online pretén promoure l’art de la dansa amb la retransmissió en directe de la barra de clàssic per Instagram, les coreografies de les escoles, les actuacions de ballarins i ballarines professionals i la retransmissió de l’espectacle ‘Torus’.

Sitges celebra la Diada de Sant Jordi amb una programació cultural online

Una lectura de textos literaris a les 12 hores obrirà la programació de Sant Jordi prevista per avui 23 d’abril. Posteriorment, a les 5, es farà l’Hora del conte amb la lectura de la llegenda de Sant Jordi i a les 19 hores tindrà lloc la presentació de les novetats literàries locals a càrrec dels seus autors i autores. Tota la programació es podrà seguir a través del canal de youtube de l’ajuntament de Sitges i de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament. Paral·lelament, entitats i associacions de la vila organitzen també propostes per gaudir de la Diada de Sant Jordi.

Carregant resultat