Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Notícies

Sitges celebrarà el Dia Internacional de la Dansa online

Davant la situació de confinament, la celebració del Dia Internacional de la Dansa es farà els dies 29 d’abril i 1 de maig amb diferents activitats online. La retransmissió en directe de la barra de clàssic per l’Instagram, les coreografies de les escoles, les actuacions de ballarins i ballarines professionals i la retransmissió de l’espectacle ‘Torus’ conformen la programació especial de la jornada dedicada a l’art de la Dansa.

La regidoria de Cultura anima a tothom a participar en el concurs de Fotografia ‘Sant Jordi des de casa’

Els dies 22 i 23 d’abril es posarà en marxa a les xarxes socials de l’Ajuntament un concurs de fotografies relacionades amb la celebració de Sant Jordi des del confinament. Les persones interessades només han de publicar imatges divertides i curioses sobre la Diada i etiquetar el perfil d’Instagram @CulturaSitges. Entre els participants, se sortejaran 10 entrades dobles per a espectacles de #LaPregonera.

Activitats i esdeveniments culturals ajornats i cancel·lats pel coronavirus

La regidoria de Cultura ha decidit ajornar la Fira d’Art, el Festival de Jazz Antic de Sitges, les exposicions de Montse Marcet i Matías Krahn Uribe, l’espectacle familiar ’Ulissa’ i l’obra teatral ‘La Plaça del Diamant’, entre d’altres, davant la situació actual. Altres activitats com el Fotomaig, el Dia Internacional de la Dansa, la mostra de Juanjo Sáez, les jornades de creativitat Slim Blanc, l’òpera de Butxaca, ‘L’Ocassione fa il Ladro’i el Festival Jardins de Terramar, s’han cancel·lat. Les tradicionals caramelles, la Processó de Divendres Sant i l’exposició de calvaris, entre altres activitats de Setmana Santa, també se suspenen.

Carregant resultat