Notícies
https://www.sitges.cat/serveis/cultura/actualitat/noticies
https://www.sitges.cat/@@site-logo/ajun-lat-color.jpg
Joan Manuel Serrat conquesta el Terramar amb un concert memorable
Aquesta passada nit Sitges ha estat escenari d'un dels únics escenaris que l'artista oferirà a Catalunya aquest estiu, en el mac de la seva gira de comiat 'El vici de cantar (1965-2022)'.
Joan Dausà inaugura de manera triomfal la cinquena edició del Festival Terramar de Sitges
Joan Dausà i Mariona Escoda, guanyadora del programa de TV3 “Eufòria”, han interpretat junts la cançó "I No Tocava Terra”, en un dels moments més especials de la nit. Aquest divendres 29 de juliol, el certamen acollirà la segona jornada protagonitzada per Joan Manuel Serrat, qui amb entrades exhaurides des de fa tres mesos continua la gira de comiat dels escenaris.
L’univers de Sitges s’expandeix amb nous títols del fantàstic més contemporani i audaç
Els cineastes Edgar Wright i Neil Marshall rebran el Premi Màquina del Temps i l’actriu francesa Brigitte Lahaie rebrà el Premi Nosferatu.
El Festival Jardins Terramar de Sitges reuneix artistes consolidats i emergents
El certamen, amb 14 propostes culturals a l’escenari principal, arrenca aquest dijous i s’allarga fins al 13 d’agost. Joan Dausà és l’encarregat d’obrir aquesta edició que arriba també marcada pel concert de Serrat, Stay Homas i Nil Moliner, entre d’altres. El cartell d’aquesta cinquena edició el completarà el cicle Imprescindibles amb 13 actuacions que mostraran el talent de proximitat vinculat a la música i la dansa.
El Festival Dona convoca la I edició del Concurs ‘Talent Gastronòmic en femení’
La iniciativa, impulsada pel Casino Prado, el Gremi d’Hostaleria de Sitges i amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, pretén fer visible el paper de la dona dins el sector de la cuina, la gastronomia i la restauració a Sitges. Les participants han de ser dones professionals del sector i es poden inscriure telemàticament fins al 22 d’agost. El concurs comptarà amb un jurat format per experts com el cuiner Oriol Castro; la coordinadora d'Estudis de cuina i Gastronomia del Campus d'Hostaleria i Turisme CETT, Vinyet Capdet, i la periodista gastronòmica Trinitat Gilbert.