Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Notícies

Les Barraques de Sitges impulsen un concurs de covers amb l’etiqueta #joemquedoacasa

Les persones que estiguin interessades a participar en aquesta iniciativa musical poden presentar fins aquest diumenge, 22 de març un vídeo de màxim 60 segons amb un instrument a les seves stories d’Instagram amb l’etiqueta #joemquedoacasa. Un jurat especialitzat, format per Miki Núñez, Susana Ventura, Klaus Stroink i Guillem Boltó, decidirà dilluns els 3 finalistes. Després els candidats seran sotmesos a votació popular a través d’Instagram. Es podrà votar per escollir el guanyador fins al dijous, 26 de març, a les 19.00 hores.

La programació musical de La Pregonera s’amplia amb el concert de Jerry Bergonzi Quartet

L’Associació Sitges Jazz Lab amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura organitzen aquesta actuació de jazz el 8 de març a les 19.30 h a l’Escorxador. Prèviament a aquest concert especial, l’Hotel Utopia Beach House acollirà una Jam Session oberta al públic a les 13.00 h al seu jardí i a les 15 hores el saxofonista Jerry Bergonzi hi impartirà una Masterclass.

Les exposicions de Jordi Borràs i Miquel Aparici a Sitges doblen el nombre de visitants

• Prop de 5.000 persones han visitat les dues mostres que acaben el proper diumenge. Les dues exposicions que acull el Centre Cultural Miramar de Sitges han registrat 4.800 visitants en les primeres setmanes de la seva obertura, el doble del que és habitual en una mostra d’aquestes característiques. • L’exposició El dia que vam dir prou, de Jordi Borràs, presenta una seixantena de fotografies inèdites de les protestes contra la sentència dels presos independentistes, el passat mes d’octubre, mentre que Espècies protegides, de Miquel Aparici mostra una quarantena de peces de figures que recreen animals fets amb productes reciclats.

Carregant resultat