Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Notícies

Jornada de portes obertes el 16 de febrer al Patronat i a l’Escorxador per iniciar el procés de participació ciutadana

La regidoria de Cultura organitza un procés de participació ciutadana per definir els usos del Patronat, l’Escorxador i el Mercat Vell. La primera sessió serà una jornada de portes obertes a dos espais culturals i el 28 de febrer se celebrarà un debat general adreçat a la ciutadania. Posteriorment s’organitzaran trobades per treballar sectorialment sobre cadascun dels equipaments

L’Ajuntament iniciarà un procés participatiu per definir l’ús de tres espais culturals de Sitges

La regidoria de Cultura organitza un procés de participació ciutadana per definir els usos del Patronat, l’Escorxador i el Mercat Vell. El 16 de febrer tindrà lloc una jornada de portes obertes al Patronat i a l’Escorxador i el 28 de febrer se celebrarà un debat general adreçat a la ciutadania. A partir d’aquella data s’organitzaran trobades per treballar sectorialment sobre cadascun dels equipaments.

L’Ajuntament inicia el procediment per a l’organització d’un Festival de Música d’Estiu a Sitges

La junta de Govern Local ha aprovat avui dimecres, 29 de gener, convocar un concurs públic per determinar l’empresa que haurà d’organitzar l’edició d’enguany d’un Festival de Música d’Estiu a Sitges. Durant un mes, les empreses interessades podran presentar els seus projectes i finalment un jurat integrat per experts independents decidirà la iniciativa guanyadora.

Carregant resultat