Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Notícies

El Fotomaig 2022 omple Sitges amb més de 500 imatges

La 18a edició del Fotomaig se celebra fins al 29 de maig i programa 14 mostres repartides en 13 sales expositives de la vila.   Com a novetat, 24 comerços de la vila també exhibeixen imatges per ambientar el certamen fotogràfic.   Paral·lelament també hi ha projeccions audiovisuals i cinematogràfiques, així com també, xerrades de fotografies que complementen la variada oferta d’aquest esdeveniment.

La regidoria de Cultura actualitza la programació de ‘La Pregonera 2022’

S’incorporen a la programació dues exposicions sobre l’obra del pintor Arranz-Bravo i sobre la lesbofòfia. També s’afegeixen dues actuacions musicals de Samantha Hudson i Ana Vidovic. L’exposició ‘D’immigrants a Sitges’ i les mostres dedicades als Gegants de la Vila i la revista El Jueves s’ajornen fins l’any que ve. El Festival Reciclart s’ha suspès per tal de treballar amb un nou format

Bob Pop rebrà el Premi Endimaris Sitges 2022 com a creador de la sèrie ‘Maricón Perdido’

La Mostra de Cinema LGTBIQ+ Endimaris Sitges se celebrarà del 20 al 28 de maig amb un total de 15 pel·lícules i 3 curts. El certamen oferirà una visió de la gran diversitat que existeix en el col·lectiu LGTBIQ+. La producció catalana 'Mi Vacío y yo' clourà la 2a edició de la Mostra Endimaris Sitges. En el marc del certamen, la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges organitza la primera jornada de guionistes Endimaris Script Lab amb la participació de la directora de cinema, Judith Colell; el director, Alberto Evangelio; i el productor cinematogràfic, David Matamoros.

Carregant resultat