Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Notícies

Les exposicions de Jordi Borràs i Miquel Aparici a Sitges doblen el nombre de visitants

• Prop de 5.000 persones han visitat les dues mostres que acaben el proper diumenge. Les dues exposicions que acull el Centre Cultural Miramar de Sitges han registrat 4.800 visitants en les primeres setmanes de la seva obertura, el doble del que és habitual en una mostra d’aquestes característiques. • L’exposició El dia que vam dir prou, de Jordi Borràs, presenta una seixantena de fotografies inèdites de les protestes contra la sentència dels presos independentistes, el passat mes d’octubre, mentre que Espècies protegides, de Miquel Aparici mostra una quarantena de peces de figures que recreen animals fets amb productes reciclats.

Jornada de portes obertes el 16 de febrer al Patronat i a l’Escorxador per iniciar el procés de participació ciutadana

La regidoria de Cultura organitza un procés de participació ciutadana per definir els usos del Patronat, l’Escorxador i el Mercat Vell. La primera sessió serà una jornada de portes obertes a dos espais culturals i el 28 de febrer se celebrarà un debat general adreçat a la ciutadania. Posteriorment s’organitzaran trobades per treballar sectorialment sobre cadascun dels equipaments

L’Ajuntament iniciarà un procés participatiu per definir l’ús de tres espais culturals de Sitges

La regidoria de Cultura organitza un procés de participació ciutadana per definir els usos del Patronat, l’Escorxador i el Mercat Vell. El 16 de febrer tindrà lloc una jornada de portes obertes al Patronat i a l’Escorxador i el 28 de febrer se celebrarà un debat general adreçat a la ciutadania. A partir d’aquella data s’organitzaran trobades per treballar sectorialment sobre cadascun dels equipaments.

L’Ajuntament inicia el procediment per a l’organització d’un Festival de Música d’Estiu a Sitges

La junta de Govern Local ha aprovat avui dimecres, 29 de gener, convocar un concurs públic per determinar l’empresa que haurà d’organitzar l’edició d’enguany d’un Festival de Música d’Estiu a Sitges. Durant un mes, les empreses interessades podran presentar els seus projectes i finalment un jurat integrat per experts independents decidirà la iniciativa guanyadora.

Carregant resultat