Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Dansa

 

La regidoria de Cultura ha coordinat un programa d’activitats del 28 d’abril a l’1 de maig al voltant del Dia Internacional de la Dansa, (que se celebra el 29 d’abril).

 

 

 

 

 

DESTACAT

 

 

 

 

'Euforia'

El plat fort de la programació serà divendres 29 a la Fragata (20.30 h i 22 h) amb l’espectacle Euforia de la companyia Sacude Danza, que fusiona aèria i música electrònica sobre una gran plataforma rectangular suspesa a l’aire.


'Barra oberta de dansa clàssica'

La programació inclou també la tradicional Barra Oberta de dansa clàssica, el mateix dia 29, al carrer Port de n’Alegre (a tocar de la platja Sant Sebastià).

 

Demostracions de les escoles de dansa de la vila

Durant la tercera jornada, el 30 d’abril, es podran contemplar les demostracions de les escoles de dansa de la vila i el talent local a partir de les 11 h i les 17 h, a la Plaça Vidal i Quadras.

 

 

 

 

 

 

 

SOBRE DANSA ARA 2022

 

 

 

 

 

El 29 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, Sitges serà l’amfitrió del projecte Dansa Ara per promoure a les escoles de la comarca l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants, d'una manera lúdica i creativa. Després d'aprendre un repertori de danses amb el professorat al centre educatiu, 631 alumnes de 2n i 3r curs de primària participen en aquesta jornada, en la quals són protagonistes d'un espectacle de dansa.

Al pavelló de Pins Vens es reuniran alumnes de 5 centres educatius de Sitges (Escola Miquel Utrillo, Escola Esteve Barrachina, Escola Maria Ossó, Escola Agnès de Sitges i Escola Pia), 1 escola de Canyelles (Escola Sant Nicolau), 2 escoles de Cubelles (Escola Charlie Rivel i Escola Vora el Mar) i 7 escoles de Sant Pere de Ribes (Escola Els Costerets, Escola El Pi, Escola La Riera de Ribes, Escola Les Parellades, Escola Les Roquetes, Escola Mediterrània i Escola Santa Eulàlia) per presentar la dansa que han preparat durant el curs. En total es faran 3 sessions a les 9.45 h, 11.15 h  i a les 15.30 h. L’accés és restringint a les famílies de l’alumnat. La companyia Mascaró també actuarà en aquest acte. 

També hi haurà cinema, demostracions de talent local, masterclass de hip-hop i dansa&jazz, entre d’altres. La major part d’actes tindran lloc a la plaça Vidal i Quadras coneguda popularment com la Torreta.

Sessió de cinema
La programació, però, arrenca el 28 d’abril amb la projecció de la pel·lícula “The red shoes” al Cinema Prado.