Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Dia Internacional de la Dansa

Del 29 d’abril al 6 de maig, la regidoria de Cultura coordina una programació d’activitats per fer visible aquesta disciplina artística. Entre les propostes preparades destaquen la barra de dansa clàssica (amb reserva prèvia), tres espectacles de dansa, un taller de dansa creativa i la projecció d’un espectacle de ballet gravat en directe. Per commemorar l’efemèride també es difondrà el 29 d’abril a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Sitges un reportatge audiovisual de les escoles de dansa de Sitges.

 

Entrades a la venda

Les entrades per als espectacles ‘Xoc Anti-Tempo’ i ‘NU( e) S’ es poden adquirir a la pàgina web www.culturasitges.cat. També cal fer inscripció prèvia i comprar l’entrada per assistir a la taller de dansa creativa a través de la pàgina web  www.culturasitges.cat.

Les entrades per a l’espectacle ‘Dansa Itinerant’ de l’IAB es poden comprar a la pàgina web www.iab.entradium.com i les entrades per a la projecció de  ‘La bella durmiente’ del Bolshoi Ballet, a la pàgina web del Cineclub Sitges www.cineclubsitges.com.