Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Exposició col·lectiva 'Art a les portes'

 

Dates: Del 31 d’agost al 29 de setembre

Lloc: Centre Cultural Miramar (planta baixa)

Horari: de dilluns a divendres, de 10.00 a 15.00 i de 18.00 a 20.00h i dissabtes, diumenges i festius d’11.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00h

Entrada lliure

 

La passió per la pintura uneix 28 artistes de Sitges i de la resta de la comarca del Garraf per convertir 28 portes en obres d’art. Les creacions, amb una àmplia diversitat d’estils i tècniques, es poden contemplar a l’exposició ‘L’art a les portes’ instal·lada a la primera planta baixa del Centre Cultural Miramar.

La mostra és un projecte original coordinat pel comissari i artista Lluís Barbadillo, que presenta una visió molt àmplia del panorama actual artístic de Sitges. Les portes pintades són majoritàriament de fusta i constaten un gran eclecticisme artístic: des de l'estil més realista fins al més avantguardista.

L’exposició L’art a les portes aplega els artistes següents: Blanca Benítez, Montse Marcet, Dolors Luján, Carme Parellada, Núria Corretgé, Lluís Barbadillo, Roby, Pepe Nebleza, Rosser Aldabó, Francesc Zanni, Adolfo Bulo, Maloles Rubió, Javier Rey, Alex Voinea, Elvira Rodríguez, Marga González, Elvia Cor, Sergi Mestres, Ramon Manzañido, Jordi Artigas, Cristòfol Almirall, Thomas de Marsay, Ànnia Aragonès, Carme Escribà, Josep Aragonès, José Antonio Serrano, Pere Escolies i Octavi Intente.

 La mostra col·lectiva ‘L’art a les portes’ segueix el model d’altres projectes coordinats per Lluís Barbadillo i que també tenien per objectiu la creació d’obres d’art a partir de diferents suports com gandules de platja, cadires, forquilles, taules de cafè, ampolles de cava i formes de sabates, entre d’altres.