Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Exposició 'Espècies protegides'

Retrospectiva de l'obra de Miquel Aparici

 

“Especies Protegides” és una mostra representativa del treball de l'artista Miquel Aparici. L’obra inclou una àmplia diversitat d'animals, des de diminuts insectes a un goril·la superlatiu, passant per petits ocells i fins un rinoceront de grandària natural. L'escultor exposarà a la planta baixa del Centre Cultural Miramar quaranta-sis peces totalment singulars. Les escultures de Miquel Aparici sorprèn amb les seves escultures elaborades a partir del reciclatge d'objectes en desús com botons, panys, claus, ferros, fusta i una infinitat d’objectes més, que tenen la seva pròpia història. El seu treball es caracteritza per la senzillesa, ja que la majoria de les seves peces reuneixen pocs elements, però el resultat de les composicions resulten elegants i originals.

En paraules del propi artista: 

"Cadascuna de les meves escultures és la suma de moltes cerques i una trobada màgica final entre les peces"

Aparici ha exposat en diverses galeries de Barcelona i en el temple de la Sagrada Família, on va mostrar una curiosa selecció de diverses peces inspirades en els animals esculpits per Gaudí. A més a més la seva obra ha viatjat a Madrid, Sant Sebastià, Santander, Girona, València, Menorca, Valladolid, Friburg, Milà i Nova York.

 

Dates exposició : Del 18 gener 2020 a 1 de març 2020

Lloc: Centre Cultural Miramar (Planta Baixa)

Horari: de dilluns a divendres, de 10.00 a 16.00 h i dissabtes, diumenges i festius, de 11.00 a 14.00 h  i de 16.00 a 18.00 h

Entrada: lliure