Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fira d'Art de SitgesFira d'Art de Sitges


MERCAT VELL / 12-13 i 19-20 DE MARÇ / 11 A 20 H


La Fira d’Art, que es podrà visitar els dies 12, 13 i 19 i 20 al Mercat Vell, es complementa amb un mercat d’artesania, 3 food trucks, actuacions musicals i mostres de talent local al voltant de la plaça de l’Ajuntament. 

També s’han programat propostes lúdiques com tallers familiars, jornades de portes obertes a la Fundació Stämpfli, xerrades i exposicions, entre d’altres.


Artistes els dies 12-13 de març

Toni Cabrera, C. Almirall, Marga Bori i Alicia Bori, Carme Colldecarrera, Rosa Gallach Art, Chelsea Davine, Josep Bonet Subirats, Arantxa Liceaga Aguirre i José Antonio Serrano, Elisenda Llonch, Emilia Lloret Laszecki, Emili Morera, G.M.Escribano, Enric Solanilla, Enric Roca, Monica Proust i Antonio Ruiz, Laura Tietjens i Jordi de Torres.


Artistes els dies 19-20 de març

Katinka Hars (XXXIII Premi de Pintura Sanvisens), Miquel Alfocea, Josep Alonso, Mireia Badia, Toni Becerra Watercolor, Thaïs Borri Bas, Noni Font, Lluís Garcia Ribes, Judith Gangolells, Ricard Guiu, Susanna Leiva, Montse Marcet i Elvira Rodríguez, Dolors Lujan, Màrius-Arts, Carmen Parellada Cortés, Joan Rosell Roura, Roger Salvadó, Nancy Jack, Laurelle Cidoncha (Simms), Stencil Barcelona (Maria Barangé i Mercè Suñol).


Maricel Market –Artesania, gastronomia, art i música

La plaça de l’Ajuntament s’omplirà d’artesania, gastronomia, música i altres mostres de talent local amb quinze parades de petits creadors, que venen els seus propis dissenys, amb degustació de km0 i restauració sitgetana, tallers per a infants i adults, food trucks.

El mercat es complementarà amb un petit escenari on actuaran l’Escola de Música Gemma Casanovas i l’Escola Music Express Art i, on també, es farà un vermut musical amb l’artista Sergi Ramírez.

L'esdeveniment compta amb maridatges de l’Artemisa Sitges, Merci i el Nou Rusiñol i food trucks de Café Chrome, Corazón de Agave i crêpes. 


'Pinzellades', la mostra del Cercle Artístic

El Cercle Artístic de Sitges participa en la Fira d'Art amb una exposició col·lectiva a l'Estudi Vidal del 10 al 20 de març. El Cercle és l'entitat, que agrupa pintors i artistes residents a Sitges, amb vocació de difondre la seva obra i promoure l'activitat creativa i la trobada entre les persones a qui els agrada l'art. 

Els artistes participants són: Isabel Espiga, Ángeles Bretón, Dolors Duran, Carme Grau, Carmen Mocholi, Júlia Ovsiannikova, Daniel Scheveloff, Karin Kramer, Alicia Figueras, Isabel Ferrer, Sandrine Perrotton i Andreu Macià. 

Inauguració:

  • 10 de març / 19 h / Estudi Vidal, carrer d’en Bosc, 6