Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Testimoni de confinament

Formulari d'enviament de testimonis en format text, fotografia, àudio o vídeo.

 

Comencem doncs.

Pots enviar-nos, per exemple, una crònica de les vostres vivències de confinament a casa, històries personals o familiars. Pots enviar-nos fotografies que reflecteixen la vostra experiència, potser aquelles que més bé plasmen les sensacions viscudes. Si prefereixes, també pots enviar-nos un vídeo que resumeixi un moment especial.

Ompliu els camps de la pestanya 'Dades personals', després ompliu els camps de les pestanyes que trieu 'Vídeo, Fotografies, Àudio i Documents' i finalment premeu 'Enviar'.

Endavant!

 

Dades personals
Redacta
Document
Fotografies
Vídeo
Àudio

 

Si teniu alguna qüestió, dubte o suggeriment sobre el contingut que voleu enviar, podeu contactar amb el Departament de Cultura a través del correu cultura@sitges.cat.

El formulari d'enviament no requereix certificat d'identificació.

 

Condicions de participació

Enviant aquest formulari es declara persona autora dels documents, imatges, vídeos o àudios o bé que disposo de l’autorització per fer-ne el lliurament. En aquesta condició es cedeix a l’Ajuntament de Sitges els drets de reproducció, distribució, comunicació pública (inclosa la difusió en línia) i transformació (inclosa l’adaptació), sense límit temporal ni territorial, explotació que l’Ajuntament podrà efectuar en qualsevol modalitat, canal o mitjà, així com podrà autoritzar terceres persones per a qualsevol ús excepte per a finalitats comercials.

S'accepta que l’Arxiu Municipal de Sitges pugui fer una valoració de les aportacions i imatges lliurades i que, seguint els seus procediments i criteris, pugui decidir-ne la conservació o l’eliminació.

En enviar dades personals mitjançant aquest formulari, l’autor/a del document, imatge, vídeo o àudio es consenteix el tractament de les seves dades personals per part de l’Ajuntament de Sitges, amb la finalitat de difondre els continguts enviats.

Aquesta finalitat està legitimada segons el consentiment de la persona interessada. Les dades podran cedir-se a tercers, d’acord amb les condicions indicades prèviament. Tens dret a accedir a les teves dades, rectificar-les i suprimir-les, i també tens altres drets sobre aquestes dades.