Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

Notícies

Sitges commemora el 8M amb el lema ‘Naixem diverses. Creixem juntes’

La programació del Dia Internacional de les Dones inclou activitats per a dones de totes les edats, en els àmbits de la cultura, la cura o la defensa personal. L’acte institucional tindrà lloc a les 19 hores a la plaça de l’Ajuntament. Durant l’acte, es llegirà el manifest del 8M i serà el punt d’inici d’una passejada reivindicativa pels carrers del centre.

Accions per a un Carnaval de Sitges segur, responsable i lliure de violències masclistes i lgtbifòbiques

L’Ajuntament distribuirà 2.000 ampolles d’aigua entre els participants del Carnaval, en una acció emmarcada en el Pla Local de Prevenció de Conductes Addictives. El Punt Lila amplia l’horari d’atenció les nits de dissabte, diumenge i dimarts de Carnaval. Es distribuiran també díptics amb informació sobre diferents serveis municipals i els principals telèfons d’emergència.

L’Ajuntament de Sitges i Creu Roja activen la campanya per a persones sense llar davant la previsió de fred

Els serveis extraordinaris funcionen de les 20 a les 8 hores, a l’espai de Creu Roja, on se serveix esmorzar i sopar, i s’ofereix un espai on passar la nit. Les actuacions es van activar, ahir dijous 19 de gener, i es mantindran fins el proper dilluns, però es podria prorrogar en funció de l’evolució de les temperatures.

Carregant resultat