Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Preestrena de la pel·lícula 'ESPECIALES'

Preestrena de la pel·lícula 'ESPECIALES'. Els beneficis aniran destinats a les entitats que treballen per aquest col·lectiu.

L'associació AMIS organitza la preestrena de la pel·lícula ESPECIALES al Cinema El Retiro de Sitges. El nou film dels directors d'Intocable (E.Toledano & O. Nakache) transmet esperança i, sobretot, optimisme per a seguir creient en l'ésser humà i, fins i tot, s'atreveix a flirtejar amb el somriure i l'humor .... Perquè ESPECIALES són els joves autistes als que tracta la pel·lícula, però també són els herois quotidians de les associacions i organitzacions que arriben a on no arriben les administracions públiques. 

ESPECIALES ha estat un èxit a la taquilla de França amb més de 2milions d'espectadors i va cloure l'última edició del Festival de Cannes amb una de les ovacions de més durada que es recorden. El reconeixement també l'ha obtingut en forma de guardó després d'obtenir el premi de públic al Festival de Sant Sebastià. 

A França, el públic, a través de l'Observatori de la Satisfacció OBS (empresa que enquesta al públic sobre les pel·lícules estrenades cada setmana) l'ha puntuat amb un 9,9. Des de feia 18 anys, cap pel·lícula obtenia aquesta nota, que és la més alta atorgada per OBS. 

 

Aquí es pot veure el tràiler del film: https://youtu.be/xl0wK1bbf9k

ESPECIALES
ESPECIALES
  • Quan 15/02/2020 des de/d' 20:00"
  • On Cinema El Retiro
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 628239000 (whats app)
  • Descarregar al seu calendari iCal