Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Benestar i Família convoca una sessió formativa sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

L’Edifici Escorxador acollirà el proper 15 de maig, a les 18.30 hores, una xerrada en el marc de l’exposició ‘Controles?’. L’objectiu és donar eines a pares i mares per prevenir les drogodependències i conductes de risc.

El departament de Benestar i Família de l’Ajuntament de Sitges programa el 15 de maig una sessió formativa adreçada a famílies amb fills adolescents o joves amb l'objectiu de  treballar la prevenció de les drogodependències i conductes de risc. Durant la xerrada, que tindrà lloc a les 18.30 hores a l'edifici Escorxador, es facilitarà informació sobre el cànnabis, l’alcohol, el tabac i altres drogues per tal de promoure actituds responsables i saludables. 

 

La sessió informativa s’organitza en el marc de l’exposició ‘Controles?’ de la Diputació de Barcelona que es pot visitar al mateix edifici de l’Escorxador. Es tracta d’una mostra interactiva que s’orienta a adolescents, joves i a famílies per convidar tothom a fer una reflexió crítica sobre les drogues i com prevenir-ne el seu consum. 

 

L'exposició 'Controles?' es pot visitar fins el 21 de maig de dilluns a divendres de 17 a 19 hores amb entrada lliure i al matí només està oberta a grups concertats dels centres educatius de Sitges tant d’educació secundària i batxillerat com cicles formatius.