Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Comencen els assaigs del grup de Teatre Inclusiu amb noves mesures de seguretat

El taller de teatre inclusiu de l'any 2019 va culminar amb l'obra Artipunt
El taller de teatre inclusiu de l'any 2019 va culminar amb l'obra Artipunt
El taller s’ha dividit en dos grups reduïts per poder mantenir les distàncies de seguretat.

Aquest dimarts s’han iniciat els assaigs del taller de Teatre Inclusiu, una iniciativa de la regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat de l’Ajuntament de Sitges adreçada, principalment, a persones amb diversitat funcional i familiars i que té com a objectiu afavorir la integració, la convivència i la comunicació de persones amb diversitat funcional a través de l’art escènic.

Per tal de complir amb totes les mesures de seguretat, entre altres mesures, els responsables del taller han optat per dividir als participants en dos grups reduïts, cosa que permetrà mantenir les distàncies de seguretat.

Aquesta és la segona edició del taller, dirigit per l’actriu sitgetana Anna Barrachina i per la coreògrafa i ballarina Vero Cendoya, una edició que estava previst celebrar el curs passat i que es va haver de cancel·lar a causa de la irrupció de la pandèmia.

El curs finalitzarà el desembre, quan tindrà lloc, al Casino Prado, la representació al púbic de l’obra de teatre assajada, en commemoració del Dia Europeu de les Persones amb Diversitat Funcional.