Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

L’Ajuntament crida a involucrar-se contra les violències masclistes

Foto d'arxiu
Foto d'arxiu
La commemoració del 25N d’aquest any proposa a la ciutadania diverses formes de sumar-se a la lluita per a l’eradicació de les violències masclistes.

Sitges prepara la commemoració del 25N, el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones amb diverses accions que, aquest any, degut a la situació sanitària, es duran a terme principalment a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació.

Una de les accions principals que prepara la regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat és la creació d’una imatge col·lectiva realitzada amb la participació de totes les ciutadanes i ciutadans que s’hi vulguin sumar, enviant expressions artístiques de qualsevol mena contra la violència masclista. “La idea de la campanya és possibilitar que la ciutadania s’involucri en el rebuig a les violències masclistes a través de qualsevol expressió artística, ja siguin dibuixos, textos, fragments de poemes o fotografies, materials que poden ser propis o d’altres persones”, segons ha explicat la regidora de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, Júlia Vigó.

Les persones interessades poden enviar les seves expressions contra la violència masclista a través del WhatsApp 677443237 o al correu electrònic 25NSitges@gmail.com a partir d’avui i fins el 15 de novembre.