Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

L’Ajuntament de Sitges i el Consell Comarcal del Garraf impulsen un nou espai televisiu d’exercici físic per a la gent gran

L’Ajuntament de Sitges i el Consell Comarcal del Garraf impulsen el nou programa televisiu ‘Som-hi!’ d’exercicis per a la gent gran. Aquest espai s'emet a Canal Blau TV cada dimarts i dijous a dos quarts de deu del matí, i es repetirà els dissabtes i els diumenges, també a dos quarts de deu del matí. Conduït per la ballarina i professora de dansa Silvia Paretas, el nou espai pretén fomentar l’exercici físic entre les persones grans i des de casa. Aquest format pretén afegir altres disciplines i ampliar l’oferta d’exercicis televisats al llarg del 2021

Canal Blau TV incorpora a la seva graella televisiva el nou programa ‘Som-hi!’ d’activitat física per a la gent gran. Es tracta d’un nou espai impulsat per la regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat de l’Ajuntament de Sitges amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf per fomentar l’exercici entre les persones grans, des de casa, tenint en compte el context actual de tancament dels casals municipals de gent gran, on habitualment s’ofereixen aquest tipus d’activitats dirigides a persones grans. La voluntat d’aquesta iniciativa és que l’hàbit de fer esport no es perdi com a conseqüència de la COVID, sinó que s’adapti a la conjuntura i a les necessitats del col·lectiu.

Conduït per la ballarina i professora de dansa Sílvia Paretas, aquest programa té previst afegir noves col·laboracions de professionals d’altres disciplines.

El nou programa es pot veure a partir a Canal Blau TV cada dimarts i dijous a dos quarts de deu del matí, i es repeteix els dissabtes i els diumenges, també a dos quarts de deu del matí.

Tal com recull la Generalitat de Catalunya “fer-se gran no vol dir emmalaltir. És un procés d'adaptació a una nova situació física i psicològica que requereix mantenir uns estils de vida saludables adaptats a aquesta nova etapa de la vida, tenint molt en compte que petits canvis mantinguts de l'estil de vida tenen grans efectes sobre la salut”. En aquest sentit, fer activitat física regularment aporta benestar i ajuda a prevenir malalties com la diabetis, la hipertensió, el sobrepès i l’obesitat, els infarts del cor, les demències i alguns tipus de càncer.