Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

L’Ajuntament programa un nou taller de teatre inclusiu per a persones amb diversitat funcional

Segona edició del taller de Teatre Inclusiu
Segona edició del taller de Teatre Inclusiu
El taller estarà novament dirigit per l’actriu Anna Barrachina i la coreògrafa i ballarina Vero Cendoya

La regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat de l’Ajuntament de Sitges engega la segona edició del taller de Teatre Inclusiu, una iniciativa que es va dur a terme per primera vegada l’any passat i que va culminar amb l’obra ‘Artipunt’.

Dirigit per l’actriu sitgetana Anna Barrachina i per la coreògrafa i ballarina Vero Cendoya, el taller té com a objectiu afavorir la integració, la convivència i la comunicació de persones amb diversitat funcional a través de l’art escènic, que es converteix en una eina fonamental per al desenvolupament personal i de l’autoestima. 

El taller està obert a persones amb diversitat funcional, així com a familiars i altres persones interessades en el foment de la integració i es durà a terme entre els mesos de març i maig. Està previst que a finals del mes de maig es dugui a terme, al teatre Prado, la representació de l’obra treballada.

Les persones interessades en participar en el projecte poden posar-se en contacte amb el Servei de Drets Socials a través del telèfon 93 811 31 80 o del correu electrònic inclusio@sitges.cat 

Curs de sexe i afectivitat

Disset persones han iniciat ja el curs de sexe i afectivitat organitzat per la regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat. Sota el títol ‘Diversex. Per una sexualitat sana, segura, consensuada i plaent’, aquesta formació adreçada a joves amb discapacitat intel·lectual a nivell cognitiu, pretén oferir eines que els permetin construir de forma positiva el seu projecte de vida, incloent les relacions sexuals i afectives, en base a les decisions preses de manera informada i lliure. El curs es va presentar dimecres 22 de gener al Centre Cultural Miramar i s’allargarà fins el mes de juny.