Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

La regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat informa sobre la convocatòria de la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitats (PUA) impulsats per la Generalitat de Catalunya

El termini per presentar la sol·licitud és de l’11 de juliol al 10 de setembre de 2020.

La Generalitat de Catalunya ha obert el termini per a demanar la prestació d’atenció social a les persones amb discapacitats (PUA). Aquest ajut pretén contribuir a les despeses ocasionades per a l’adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

La sol·licitud per demanar aquest ajut està oberta des de l’11 de juliol i fins al 10 de setembre. Per accedir al formulari cal accedir a la pàgina web:  https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Prestacio-datencio-social-a-les-persones-amb-discapacitat-PUA.

Des de la regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat s’informa a la ciutadania que la convocatòria d’aquest ajut està oberta i es dirigeix a les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33% i que compleixin les condicions i els requisits establerts.

Les persones sol·licitants han de tenir el reconeixement i revisió del grau de la discapacitat, és a dir un document administratiu que acredita legalment el grau de discapacitat i facilita l’accés a diversos drets, serveis, programes i prestacions que tenen per objectiu compensar els desavantatges socials derivats de la discapacitat o de les barreres socials que limiten la participació plena i efectiva en la societat. El certificat de discapacitat cal tenir-lo abans d’haver fet els 65 anys.