Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

L'Ajuntament posa en marxa el taller "Treballem la memòria a partir de la nostra experiència com a dones"

D'octubre a desembre, el taller treballarà la construcció autobiogràfica i la reflexió sobre el curriculum personal de les vivències de les dones.

En ocasions, la pèrdua de memòria pot estar més relacionada amb problemes d'atenció, situacions de depressió o estrés, baixa autoestima, etc. Amb la intenció d'exercitar la memòria però englobant-lo en un marc més mapli que contempli i valori l'experiència personal de les dones, la capacitat per superar les dificultats, la valoració del que s'ha fet en la vida, es posa en marxa el taller "Treballem la memòria a partir de la nostra experiència com a dones" del 7 d'octubre al 9 de desembre.

Els tallers treballaran la construcció autobiogràfica, la reflexió sobre el curriculum personal de vivències, que són importants per afrontar els reptes inevitables en una etapa de la vida en la que les capacitats es ralentitzen però es compensen amb unes altres. L'acceptació d'aquestes possibles limitacions i la valoració d'altres, com l'experiència, ajuden a afrontar amb optimisme els reptes, segons explica Fanny Arambilet, professora del taller.

L'organització del taller exclusivament per a dones té com a finalitat treballar a partir de centres d'interés que han estat l'horitzó vital principal de les participants; el propi cos i les seves transformacions al llarg dels diferents cercles vitals; la familia, la llar i els fills.

El taller organitzat per la Regidoria per a la Igualtat de Gènere en col.laboració amb l'Associació de Dones de Sitges consistirà en 10 sessions gratuïtes d'1 hora i mitja, els dimarts, del 7 d'octubre al 9 de desembre de 2008, amb horari de 17.00 a 18.30 hores al Centre Cívic Poble Sec, a la Plaça Catalunya. Per a fer la inscripció cal estar empadronada, ser sòcia de l'Associació de Dones de Sitges i adreçar-se a les dependències de la regidoria, al c/ Davallada, 12, baixos, Edifici Miramar, en possessió del DNI, els dies 24, 25 o 26 de setembre de 9 a 14 hores.