Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Obertes les inscripcions per participar al taller de defensa personal per a dones

El taller se celebrarà del 18 al 21 de juny de 19 a 21 hores a l'Edifici de l'Escorxador
El taller se celebrarà del 18 al 21 de juny de 19 a 21 hores a l'Edifici de l'Escorxador
El taller d'autocura i de defensa personal femenina se celebrarà els dies 18 i 20 de juny de 19 a 21 hores a l'Edifici de l'Escorxador. L'activitat s'adreça a dones a partir de 16 anys amb l’objectiu d’oferir consells de seguretat i autoprotecció i tècniques senzilles de defensa personal davant situacions de perill. Les inscripcions es poden formalitzar al telèfon 93 811 31 80 o al correu electrònic igualtat@sitges.cat.

Les dones majors de 16 anys o menors acompanyades d'una persona adulta poden participar al taller de tècniques d'autocura i defensa personal per a dones, organitzat per la regidoria de Benestar i Família. La iniciativa se celebrarà els dies 18 i 20 de juny de 19 a 21 hores a l'Escorxador (C. Joan Margall, 36) amb l’objectiu de donar consells de seguretat i autoprotecció i proporcionar tècniques efectives de defensa personal davant situacions de perill. Les inscripcions es poden formalitzar  a través del telèfon  93 811 31 80 o bé enviant un correu electrònic a igualtat@sitges.cat. 

 

La regidoria de Benestar i Família vol aprofundir en les tècniques de defensa personal després d’oferir l'any passat per primera vegada el taller introductori per a dones. Aquesta iniciativa complementa el taller anual dirigit a dones que es troben en situació de violència i tenen la voluntat d'autoprotegir-se.

 

Els curs consta de dues sessions que seran  impartides per la professora d'arts marcials, experta en defensa personal, Maria del Carmen Vila Jiménez. Per poder fer el taller no cal tenir coneixements previs ni totes les condicions físiques.