Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

S’obre la convocatòria de les beques menjador per al curs 2020-2021 i els ajuts al desplaçament escolar

Foto d'Arxiu / 2018
Foto d'Arxiu / 2018
Fins el 26 de juny es poden presentar telemàticament les sol·licituds aquelles famílies que ja gaudeixen dels ajuts de menjador i/o desplaçament en el curs 2019-2020. De l’1 de juliol al 24 de juliol podran realitzar la sol·licitud de manera presencial amb cita prèvia, per a noves sol·licituds o casos que no s’hagin pogut fer telemàticament

La convocatòria de les beques menjador per al curs 2020-2021 estan obertes. Poden accedir-hi l’alumnat escolaritzat a segon cicle d’Educació infantil, primària i secundària obligatòria de la comarca del Garraf, als quals no els hi correspongui la gratuïtat amb valoració de les condicions econòmiques, familiars i socials dels sol·licitants.

El Consell Comarcal del Garraf destina una dotació pressupostària inicial d’1.496.397,90 € per a les beques menjador i una partida de 10.797,97 € en relació als ajuts individuals de desplaçament.

La convocatòria dels ajuts del desplaçament escolar també està oberta i s’adreça a l’alumnat de d’educació infantil (2n. Cicle), primària i secundària obligatòria sempre que estigui matriculat a un centre proposat pel Departament d’Educació per al curs 2020-2021, i quan no sigui possible l’establiment d’un servei de transport col·lectiu.

El termini per presentar les sol·licituds està obert de l’1 de juny al 26 de juny per a aquelles famílies que  ja gaudeixen dels ajuts de menjador i/o desplaçament en el curs 2019-2020. Les sol·licituds es podran tramitar mitjançant els models o formularis de la pàgina web del Consell Comarcal del Garraf (www.ccgarraf.cat). Les famílies rebran un missatge (SMS) amb un enllaç que els enviarà a un formulari per omplir  i enviar per correu electrònic al Consell Comarcal del Garraf. Posteriorment, rebran un correu de resposta confirmant les dades tramitades al Consell Comarcal del Garraf.

De l’1 de juliol al 24 de juliol podran realitzar la sol·licitud de manera presencial mitjançant cita prèvia les noves sol·licituds o casos que no s’hagin pogut fer telemàticament. La cita prèvia cal demanar-la a través de la pàgina web del consell comarcal (www.ccgarraf.cat) o a qualsevol OAC del terme municipal de Sitges. La presentació de les sol·licituds presencialment a les oficines de l’OAC de Sitges i a les oficines del Consell Comarcal del Garraf (Pl. Beatriu de Claramunt, 5-8 de Vilanova i la Geltrú). Els sol·licitants han de dur una fotocòpia de la documentació, conjuntament amb l’original per a la comprovació.