Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Sitges celebra el Dia Internacional per la Visibilitat Bisexual

Imatge de la campanya
Imatge de la campanya
L’Ajuntament posa en marxa la campanya “Bi-sivilitzem-nos” per donar suport al col·lectiu bisexual, contribuir a la seva visibilització i lluitar contra la bifòbia.

L’Ajuntament de Sitges se suma a la commemoració del Dia Internacional per la Visibilitat Bisexual, que tindrà lloc el proper 23 de setembre, una jornada reivindicativa que té com a objectiu lluitar contra la bifòbia i els estereotips que sovint s’associen a les persones bisexuals, a més de donar visibilitat a la comunitat bisexual i suport en la lluita pels seus drets.

Des d’aquesta setmana, les xarxes socials de l’Ajuntament difonen una imatge que, sota el lema “Bi-sivilitzem-nos”, vol donar suport al col·lectiu bisexual, una imatge que, en forma de cartell, penjarà del balcó de l’Ajuntament durant el dia 23 de setembre. Amb aquestes accions, Sitges vol reiterar el seu compromís amb la llibertat sexual i contra qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual.

 

El Servei d’Atenció Integral LGTBI (SAI)

Sitges compta amb un Servei d’Atenció Integral LGTBI (SAI), un servei que vol donar resposta a les persones lesbianes, gais, trans o bisexuals, oferint una atenció personalitzada i d’acompanyament a les persones que hagin de presentar, per exemple, incidències i denúncies sobre possibles casos de discriminació o agressió per raó d’orientació sexual, d’identitat de gènere o d’expressió de gènere. 

Entre els seus objectius també es troba el de prevenir l’LGTBIfòbia, un dels principals problemes que afecta a aquest col·lectiu, i que es tracta des de l’acompanyament social i l’assistència jurídica.

El SAI treballa també per garantir un suport global a les persones en situacions de discriminació, i per resoldre dubtes i inquietuds a nivell personal o familiar.

Per contactar amb el SAI, les persones interessades poden trucar al telèfon 93 8113180 o escriure al correu electrònic sai@sitges.cat.