Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Sitges celebra la propera setmana les III Jornades Interculturals, una trobada que agrupa les diferents cultures presents a la vila

En l’edició d’aquest any les Jornades s’allarguen durant tres dies en els que es presenten multitud d’activitats i d’espectacles adreçats a tot tipus de públic.
L’Ajuntament de Sitges promou per tercer any consecutiu, mitjançant la regidoria de Polítiques d’Immigració, les Jornades Interculturals “Encontre entre Cultures” amb la finalitat d’afavorir la integració de les persones nouvingudes, així com de promoure la transformació efectiva de la societat sitgetana en una ciutadania plural, inclusiva i garant de la igualtat per a totes les persones que optin per venir a viure a la vila. Amb aquest objectiu i en el marc de les Jornades Interculturals, entre l’11 i el 18 d’abril se celebraran desenes d’activitats, tant de caire formatiu i informatiu com cultural, lúdic i esportiu, adreçades a tota la població sitgetana, als professionals d’altres municipis i a les entitats sense ànim de lucre de la vila, aquestes com a elements afavoridors de la interacció entre la població nouvinguda i la vida social i cultural de Sitges. Malgrat l’organització de diverses exposicions a l’envelat del Passeig de la Ribera des del passat 22 de març fins el 18 d’abril amb la col·laboració de diverses entitats, el volum d’activitats es concentren del 13 al 15 d’abril quan se celebraran conferències i taules rodones a l’edifici Miramar, un dinar multicultural a l’Escola d’Hostaleria de l’IES Joan Ramon Benaprès, concerts multiculturals i la Fira informativa al Passeig de la Ribera, i un torneig de futbol platja a La Fragata. Les III Jornades Interculturals s’inauguraran oficialment el divendres 13 d’abril a l’envelat del Passeig de la Ribera, a partir de les set de la tarda, i servirà també per presentar les exposicions fotogràfiques “El món de la cistelleria” del Museu Etnològic de Barcelona, “Històries d’un viatge” de la Caja de Ahorros del Mediterráneo i la mostra “Jocs del Món” de la Diputació de Barcelona. La Fira informativa d’entitats tindrà lloc el dissabte 14 d’abril al Passeig de la Ribera, de 10 a 20.30 hores, amb l’afegit de tallers i de concerts musicals. Finalment, el diumenge 15 d’abril a la platja de La Fragata se celebrarà un torneig intercultural de futbol platja, organitzat per la regidoria d’Esports.