Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Notícies

L’Ajuntament de Sitges de manera coordinada amb la resta de municipis demanarà a Endesa la retirada de l’amenaça de tallar la llum

La regidora de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, Júlia Vigó, afirma que “no pagarem el deute que reclama Endesa mentre tant no s’adopti un protocol que garanteixi el dret d’accés als subministraments bàsics a les famílies més vulnerables, tal com ho preveu la Llei aprovada al Parlament de Catalunya 24/2015, evitant el tall d’aquets subministraments i exigirem que no tallin el subministrament a cap família vulnerable”.

L’Ajuntament de Sitges fa front comú amb el món local per donar una resposta unànime a les reclamacions d’Endesa de tallar la llum a les famílies vulnerables a l’octubre

La regidora de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, Júlia Vigó, assisteix aquest dimecres a la reunió convocada per la Diputació de Barcelona amb representants dels ajuntaments de la demarcació. L’objectiu és donar una resposta conjunta i coordinada a les reclamacions que els ajuntaments han rebut de l’empresa Endesa en relació al deute de les famílies en situació de pobresa energètica que no han pogut pagar les factures generades. Sitges ha rebut la carta d'Endesa reclamant-li 18.501, 57 euros de 14 famílies en situació de vulnerabilitat.

Sitges marca un pla de treball per assolir festes lliures de sexismes

L'Ajuntament de Sitges ubica de nou el Punt Segur - Punt Lila contra les agressions sexistes a la Platja de la Fragata amb l’objectiu de promoure una celebració lliure de comportaments sexistes. Aquest Punt d'informació, de sensibilització i d'atenció és un servei municipal i s’inclou en el marc del Protocol que s'ha desplegat aquest 2019 per prevenir les violències masclistes que poden aparèixer en espais d'oci i festius.

El curs 'Implica’t a Sitges' fomenta la integració de persones nouvingudes

El Centre d'Iniciatives Econòmiques Nivell 10 acollirà els dies 9, 10, 11, 12 i 15 de juliol el curs 'Implica’t a Sitges' per informar sobre els recursos municipals del municipi i donar coneixements bàsics sobre la societat i la cultura catalana. L'activitat és gratuïta i per assistir-hi cal fer una inscripció prèvia fins al 5 de juliol al telèfon 93 811 31 80 o al correu electrònic migracio@sitges.cat.

Sitges se suma al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

L’acte institucional del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, amb la lectura del Manifest, tindrà lloc divendres, 28 de juny a les 11 hores al saló de plens de la Casa de la Vila. Durant tota la jornada reivindicativa, la bandera multicolor onejarà a la façana de l’Ajuntament de Sitges per simbolitzar la defensa i el respecte dels drets del col·lectiu LGTBI.

Carregant resultat