Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Notícies

Obertes les inscripcions per participar al taller de defensa personal per a dones

El taller d'autocura i de defensa personal femenina se celebrarà els dies 18 i 20 de juny de 19 a 21 hores a l'Edifici de l'Escorxador. L'activitat s'adreça a dones a partir de 16 anys amb l’objectiu d’oferir consells de seguretat i autoprotecció i tècniques senzilles de defensa personal davant situacions de perill. Les inscripcions es poden formalitzar al telèfon 93 811 31 80 o al correu electrònic igualtat@sitges.cat.

L’Ajuntament de Sitges obre el període per sol·licitar els ajuts socials

El termini per sol·licitar els ajuts de famílies monoparentals i famílies nombroses, i els ajuts per a l’adquisició de llibres i material escolar comença el proper dilluns, 10 de juny, i finalitzarà el 12 de juliol. La presentació de sol·licituds es realitzarà a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) del municipi de Sitges i mitjançant tramitació electrònica.

El Servei d’Intervenció Socioeducativa s’amplia amb la creació d’un nou grup destinat a adolescents de 12 a 14 anys

El centre continua el desplegament per atendre també l’adolescència amb la creació d’un grup de 12 a 14 anys que funcionarà dues tardes a la setmana per realitzar activitats. L'objectiu final del Servei d'intervenció Socioeducativa (SIS) és arribar a tota la població infantil i juvenil de 0 a 18 anys.

Carregant resultat