Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Notícies

El departament de Benestar i Família inicia un projecte d’acompanyament a la gent gran

Dues dones majors de 55 anys, en situació d’atur, han estat contractades per l’Ajuntament de Sitges a través d’un pla d’ocupació per desenvolupar un programa del departament de Benestar i Família d’acompanyament a la gent gran. El programa té l’objectiu de pal·liar la solitud de persones sense nucli familiar i ajudar a fer-los gestions del dia a dia. El programa dóna suport a una quarantena de persones grans.

Benestar i Família posa en marxa un projecte d’habitatges d’inclusió social per a famílies sense llar

El projecte s’ha iniciat en dos pisos de la Fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista que seran destinats a persones o famílies sense llar, i supervisats per un equip de professionals a partir d’un seguiment intensiu. L’objectiu del Departament de Benestar i Família és treballar per aconseguir de nou, i en un espai curt de temps, la inserció social de la família. Els beneficiaris tenen el compromís de realitzar un pla de treball que els ajudarà a reincorporar-se al mercat laboral, trobar un habitatge i desenvolupar-se de nou amb autosuficiència.

L’Exposició ‘Controles?’ sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum, arriba a Sitges

Del 30 d’abril al 21 de maig l’Edifici de l’Escorxador acull aquesta mostra amb l’objectiu de prevenir les drogodependències. L’exposició s’adreça especialment als joves i adolescents, els pares, les mares i els professionals. L’entrada és lliure i estarà oberta de dilluns a divendres de cinc a set de la tarda.

Carregant resultat