Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

Esplai per persones amb discapacitat

L'Espai de Trobada és un esplai per persones amb diveritat funcional obert al municipi i les activitats que s'hi realitzen. Pretén cobrir una franja, la de l'oci, que no està molt treballada en aquest col·lectiu, especialment el de les persones amb discapacitat intel·lectual.

discapacitats.jpg

 Què ofereim?

L’Espai de Trobada és un esplai de lleure adreçat a persones amb diferents tipus de discapacitat i amb edats molt heterogenies de la població de Sitges. Neix l’any 1996 a partir de la demanda d’algunes famílies del municipi i de la manca d’un recurs específic.
En un principi, L’Espai de Trobada estava adreçat a persones amb discapacitat majors de 14 anys que ja disposaven de recursos laborals, ocupacionals o educatives però, que no havien aconseguit incorporar-se a les ofertes de lleure normalitzades del municipi.
Gradualment, L’Espai ha ampliat el nombre de persones acollides doncs també s’han incorporat persones amb discapacitat que no disposaven d'altres recursos.

En aquest sentit, L’Espai de Trobada pretén proporcionar elements i recursos que possibilitin a les persones amb discapacitat organitzar i realitzar activitats pròpies del temps de lleure el més normalitzat possible, incorporant-se a les activitats del municipi quan això és possible.

Les activitats van des de les manualitats i els tallers de cuina, o jocs de taula fins a sortides per l'entorn més proper integrant-nos en activitats del municipi com la Festa Major o Carnaval. 

Per a més informació i inscripcions

Edifici L'Escorxador. Joan Maragall, 36. 

 Telèfon: 938113180

Correu electrònic: inclusio@sitges.cat