Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets Socials, Ciutadania i Igualtat
Facebook Twitter

SAI (Servei d'Atenció Integral al Col·lectiu LGTBI+)

El SAI o Servei d'Atenció Integral) és un recurs de l'Ajuntament de Sitges per donar resposta al col·lectiu de persones lesbianes, gais, transgèneres o bisexuals.

Què trobaràs al SAI? 

El SAI és un servei d’atenció integral que dóna una atenció personalitzada i d’acompanyament a les persones que hagin de presentar, per exemple, incidències i denúncies sobre possibles casos de discriminació o agressió per raó d’orientació sexual, d’identitat de gènere o d’expressió de gènere.
També vol prevenir l’LGTBIfòbia, un dels principals problemes que afecta a aquest col·lectiu, i que es tracta des de l’assistència psicològica, jurídica i social. Més enllà de prevenir i combatre l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, el SAI treballarà també per garantir un suport global a les persones en situacions de discriminació, i per resoldre dubtes i inquietuds a nivell personal o familiar.

On ens pots trobar? 

El Servei d’Atenció Integral (SAI) s’oferirà de forma presencial els dijous de 9 h a 14 h a l’Edifici Escorxador (carrer Joan Maragall, 36).

Per sol·licitar el servei cal demanar cita prèvia.

També s’atendran consultes i peticions de dilluns a divendres de 10 h a 14 h per via telefònica (93 8113180) o bé a través del correu electrònic sai@sitges.cat.