Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Excursió per a la gent gran a Banyoles

La sortida, impulsada per l’Ajuntament de Sitges, es farà el 25 de maig i permetrà fer una visita guiada a la fàbrica de Xocolates Torras, anar amb el tren Pinxo i fer un passeig pel llac de Banyoles.

L’Ajuntament de Sitges organitza el 25 de maig una nova sortida a Banyoles per a la gent gran. La visita permetrà conèixer la fàbrica de Xocolates Torras (situada a Cornellà del Terri), fer una excursió amb el tren Pinxo i un passeig lliure pel llac de Banyoles.  

El punt de trobada serà a les 8 hores a l’aparcament d’autobusos del Parc de Can Robert i el preu per participar-hi és de 35 euros. La programació inclou també una aturada per esmorzar i dinar al restaurant Can Xabanet.  

Les persones interessades en inscriure’s poden fer-ho del 15 al 19 de maig, al casal de la gent gran Pau Casals (C/ Pau Casals, 17), de les 10 a les 13 hores i de les 16 a les 20 hores. La reserva i el pagament s’han de fer en persona i en efectiu. Les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció.  

Les excursions per la gent gran permeten descobrir el territori, promoure hàbits de vida saludable i generar un espai de socialització per a la gent gran.  

 

 

Calendari-Excursió per a la gent gran  

Data:  25 de maig de 2023

Horari de sortida: 8 h

Lloc: Pàrquing d’autobusos del Parc de Can Robert

Preu: 35 €