Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament contracta dues persones per fer acompanyament a gent gran i a persones amb diversitat funcional

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu
La iniciativa forma part d’un projecte que es realitza anualment des del 2016 i que té com a objectius la inserció laboral de persones amb atur de llarga durada i el suport a persones grans o amb discapacitat que necessiten acompanyament per a les tasques quotidianes

La regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat ha contractat dues persones a través d’un Pla d’Ocupació per poder desenvolupar el projecte d’acompanyament a persones grans o amb diversitat funcional que es realitza anualment des del 2016.

El projecte té una doble funció: introduir al mercat laboral a persones amb dificultats d’inserció que es troben en situació d’atur de llarga durada i, paral·lelament, acompanyar i ajudar a persones grans o amb diversitat funcional en la realització de les seves tasques quotidianes, com ara anar al metge o fer la compra.

El Pla d’Ocupació té una durada de 6 mesos, des del 30 de desembre fins el mes de juny i comprèn, també, un període de formació. En aquest sentit, les dues treballadores contractades han començat aquest mes de febrer a fer els acompanyaments, després de dur a terme un curs de coneixements generals durant el passat mes de gener.