Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa en marxa una nova edició del taller de Teatre Inclusiu

Imatge de la representació de l'obra 'Artipunt' (2019)
Imatge de la representació de l'obra 'Artipunt' (2019)
El taller estarà dirigit per l’actriu Anna Barrachina i la coreògrafa i ballarina Vero Cendoya. L’edició del 2020, que s’havia de desenvolupar entre els mesos de març i maig, es va haver de suspendre a causa de la pandèmia.

El Servei de Drets Socials de l’Ajuntament de Sitges prepara una nova edició del taller de Teatre Inclusiu, després que l’edició 2020 quedés suspesa a causa de la pandèmia.

La nova edició d’aquest taller, dirigit a persones amb diversitat funcional així com a familiars i altres ciutadans interessats en el foment de la integració, començarà el proper mes de setembre. El curs finalitzarà el desembre, quan tindrà lloc la representació al púbic de l’obra de teatre assajada, en commemoració del Dia Europeu de les Persones amb Diversitat Funcional.

Dirigit per l’actriu sitgetana Anna Barrachina i per la coreògrafa i ballarina Vero Cendoya, el taller de Teatre Inclusiu va néixer el 2019 amb l’objectiu d’afavorir la integració, la convivència i la comunicació de persones amb diversitat funcional a través de l’art escènic.

Les persones interessades en participar en el projecte poden posar-se en contacte amb el Servei de Drets Socials a través del telèfon 93 811 31 80 o del correu electrònic inclusio@sitges.cat