Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat organitza un taller gratuït per abordar la sexualitat amb fills i filles

El taller serà presencial i tindrà lloc el dimecres 9 de novembre de 17 a 19 h al SIS (Servei d’Intervenció Sociosanitària), a la plaça de Catalunya. El terapeuta familiar, Marc Perales, impartirà aquesta sessió que pretén resoldre dubtes de les famílies i donar eines per saber com parlar de sexualitat d’una manera natural, oberta i adaptada a l’edat dels fills i filles.

Amb l’objectiu de potenciar la comunicació sobre l’educació sexual i afectiva, la Regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat organitza el 9 de novembre un taller gratuït per abordar la sexualitat amb fills i filles. La sessió serà de 17 a 19 h al SIS (Servei d’Intervenció Sociosanitària), a la plaça de Catalunya.

La xerrada, impartida pel terapeuta familiar del SOAF (Servei d’Orientació i Acompanyament a Famílies de Sitges, Marc Perales, serà principalment pràctica i permetrà resoldre dubtes de les famílies i explicar com s’ha de parlar sexualitat d’una manera natural, oberta i adaptada a l’edat dels fills i filles.

Durant la sessió es tractaran temàtiques com la reproducció humana, els canvis físics que succeeixen en el cos durant el procés de creixement (des de la infantesa fins a l’adolescència), el respecte cap a un mateix, cap als altres i cap al propi cos. També es potenciarà que els infants i els joves creixin lliures de prejudicis i tinguin la informació necessària i els ajudi a identificar possibles situacions d'abús en l'àmbit afectiu, relacional i sexual. Al llarg de la sessió es parlarà també de l’educació en la igualtat de nens i nens i el respecte cap a la diversitat (diferents tipus de famílies i de veure la sexualitat i l’afectivitat) per tal d’evitar conductes d’odi i discriminació. Per completar la informació es comentarà també sobre la responsabilitat dels joves de protegir-se de malalties i embarassos no desitjats. 

Tot plegat, permetrà que les famílies puguin donar informació perquè els joves visquin la sexualitat de manera responsable, satisfactòria i lliure.

Les persones interessades poden fer les inscripcions fins al 4 de novembre a través d’un correu electrònic a soafsitges@eduvic.coop o al telèfon 607 038 451.   

 

Taller: ‘Com abordar la sexualitat amb els fills i filles’

 

Dimecres 9  novembre  

De 17 a 19 h  

Marc Perales, Terapeuta familiar  

Plaça Catalunya , (SIS)  

Activitat gratuïta  

Inscripcions fins al 4 de novembre 

soafsitges@eduvic.coop o al 607 038 451