Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Parlar de la mort sense tabús

L’associació Dret a Morir Dignament i l’Ajuntament de Sitges promouen el taller ‘Parlem-ne. Vull ser jo fins al final de la vida’. L’objectiu és parlar del final de la vida i oferir informació sobre el Document de Voluntats Anticipades o Testament Vital.

“Si no decideixes tu, algú ho decidirà per tu”. Aquest és l’objectiu del taller ‘Parlem-ne. Vull ser jo fins al final de la vida’ que, promogut per l’associació Dret a Morir Dignament (DMD) i l’Ajuntament de Sitges, convida a encarar converses difícils com les relacionades amb el final de la vida.

El taller no busca donar respostes, sinó ajudar a reflexionar i a esbrinar com viure un final amb qualitat, en una primera sessió, i a donar informació sobre el Document de Voluntats Anticipades (DVA) o Testament Vital. Es tracta d’un document que recull les instruccions d’una persona cap al seu metge o metgessa, per tal que les tingui en consideració en cas que les circumstàncies no permetin a la persona expressar la seva voluntat

La primera sessió és el 19 d’abril, a les 11 hores, al Casal de la Gent Gran de Joan Maragall. Les persones interessades en participar han de formalitzar la inscripció prèviament a dmdsitges@gmail.com o al telèfon 676 55 32 96.

 

Més informació sobre el DVA.