Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis Socials atén amb cita prèvia a les OAC del Poble de Garraf i Les Botigues de Sitges

L’objectiu és facilitar l’atenció a les persones que requereixen el servei en aquestes zones del terme municipal allunyades del centre de la vila. Tècniques municipals atendran a Les Botigues de Sitges el primer dijous de mes, de les 8 a les 15 hores, i a Garraf el primer divendres de més, en el mateix horari, a partir de l’abril.

L’Ajuntament de Sitges apropa el Servei de Primera Acollida a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) del Poble de Garraf i a Les Botigues de Sitges. A partir de l’abril, un cop al mes i amb cita prèvia, les persones interessades poden resoldre dubtes o rebre orientació amb aquest servei que és el primer punt d’accés de qualsevol persona que s’adreça als Serveis Socials municipals.

Fins ara, en aquestes dues zones, el Servei de Primera Acollida s’havia ofert a domicilis particulars sota demanda. Amb els dies d’atenció a l’OAC tant de Les Botigues com de Garraf, l’Ajuntament pretén facilitar l’atenció a les persones que requereixen el servei, però que tenen dificultats per traslladar-se a l’oficina ubicada al carrer Joan Maragall. “Davant aquesta necessitat i per oferir un servei òptim, la solució ha estat establir aquests dies d’atenció personal per ampliar l’abast del servei, apropar-lo a zones del terme municipal allunyades del centre i garantir, així, que arribi sense problemes a totes aquelles persones que ho necessitin”, ha explicat la regidora de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, Júlia Vigó.

El Servei de Primera Acollida ofereix un espai en què facilitar una primera resposta, individualitzada, àgil i eficaç a les persones que arriben a Serveis Socials. Tècniques municipals del departament atendran a l’OAC de Les Botigues de Sitges els primers dijous de mes, de les 8 a les 15 hores, i a Garraf els primers divendres de més, en el mateix horari, excepte l’1 d’abril que el servei funcionarà de les 12.30 a les 15 hores. L’Ajuntament estudia ampliar aquests horaris en funció de la demanda del servei.