Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sitges se suma al dia de la Visibilitat Bisexual

Per tercer any, l’Ajuntament instal·la pancartes de suport al nou Centre d’Atenció al Visitant de Can Milà, coincidint amb la jornada reivindicativa, el 23 de setembre.

L’Ajuntament de Sitges se suma a la celebració del Dia Internacional per la Visibilitat Bisexual. Després d’exposar-se al balcó de l’Ajuntament el 2019 i al Mercat Municipal, l’any passat, aquest 2021, el cartell reivindicatiu de la jornada lluirà amb el lema ‘Bi-sivilitzem-nos’ al nou Centre d’Atenció al Visitant de Can Milà, el 23 de setembre.

La regidora de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, Júlia Vigó ha incidit en què “fa només tres anys que Sitges com a municipi s’afegeix al Dia Internacional per la Visibilitat Bisexual i ho fem convençuts de la reivindicació i de la necessitat de donar suport al col·lectiu de persones capaces de sentir atracció sexual i emocional per persones de diferents gèneres”.  

El Dia Internacional per la Visibilitat Bisexual se celebra des de 1999 i busca reconèixer i reivindicar la comunitat bisexual, alhora que lluitar contra la bifòbia.

Les persones del col·lectiu LGTBIQ+, així com familiars, amistats o professionals que vulguin o necessitin assessorament i acompanyament, disposen del Servei d’Atenció Integral (SAI) que ofereix Drets Civils a Sitges. Informació, suport i orientació,  així com atenció en l’aspecte emocional per motivar la pressa de decisions de forma lliure i madura, són alguns dels serveis del SAI per a que les persones del col·lectiu visquin la seva orientació sexual de manera satisfactòria.

Les persones interessades en el SAI, poden adreçar-se al local de Drets Civils Sitges, al carrer Samuel Barrachina, 3, o bé trucar al 93 811 31 80. Cal demanar cita prèvia.