Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Torna el programa d’activitat física per a la gent gran “Som-hi!” amb nous continguts

Els nous capítols es podran veure a partir del 17 d'octubre a les 08.30 hores de dilluns a divendres, amb repeticions a la mateixa hora el cap de setmana. L'espai, emès per Canal Blau TV, va néixer l’any 2020 arran del tancament dels casals municipals de gent gran per la pandèmia, amb l’objectiu de fomentar l’exercici entre les persones grans.

Sitges commemora avui el Dia Mundial de les Persones Refugiades

Coincidint amb aquesta efemèride, que se celebra avui 20 de juny, l’Ajuntament organitza un acte institucional a les 18.30 hores a la plaça de l’Ajuntament quan tindrà lloc la lectura del Manifest. Durant la jornada, es realitza una visita guiada pel municipi per a persones refugiades i s’exposa una petita mostra amb informació sobre 3 camps de persones refugiades a la Plaça de l’Ajuntament.

Sitges denuncia la vulneració de drets de les persones refugiades amb la campanya “Siguem refugi”

Amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades (20 de juny) tindrà lloc un acte institucional i una visita guiada pel municipi per a persones refugiades. A més s’exposarà informació sobre 3 camps de refugiats/des el mateix dia 20 a la Plaça de l'Ajuntament.   Més d’una vintena de municipis d’arreu de Catalunya s’han sumat a la campanya de sensibilització coordinada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Carregant resultat