Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Set persones regularitzaran la seva situació laboral amb el programa ACOL

• L’Ajuntament de Sitges incorporarà 4 treballadors i 3 entitats socials sense ànim de lucre de la vila podran contractar-ne una cadascuna.  • La línia del Servei d’Ocupació de Catalunya subvenciona un any de contracte a persones nouvingudes usuàries de Drets Civils de l’Ajuntament de Sitges que treballaran per a entitats locals. • El Casino Prado Suburense, La Fundació del Sitges – Festival Internacional de Cinema de Catalunya i la Fundació Ave Maria, incorporaran un treballador, respectivament.

Serveis Socials atén amb cita prèvia a les OAC del Poble de Garraf i Les Botigues de Sitges

L’objectiu és facilitar l’atenció a les persones que requereixen el servei en aquestes zones del terme municipal allunyades del centre de la vila. Tècniques municipals atendran a Les Botigues de Sitges el primer dijous de mes, de les 8 a les 15 hores, i a Garraf el primer divendres de més, en el mateix horari, a partir de l’abril.

‘Retalls en la foscor’, un documental històric amb dones sitgetanes com a protagonistes

La presentació del treball impulsat per la Regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat ha omplert el Teatre Prado de públic interessat en conèixer el Sitges del segle XX, a partir de l’experiència personal de les dones. L’objectiu del documental és recollir part de la història oral que explica Sitges en veu femenina, a partir d’un passat recent, marcat pel gènere.

Carregant resultat