Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Serveis Socials atén amb cita prèvia a les OAC del Poble de Garraf i Les Botigues de Sitges

L’objectiu és facilitar l’atenció a les persones que requereixen el servei en aquestes zones del terme municipal allunyades del centre de la vila. Tècniques municipals atendran a Les Botigues de Sitges el primer dijous de mes, de les 8 a les 15 hores, i a Garraf el primer divendres de més, en el mateix horari, a partir de l’abril.

‘Retalls en la foscor’, un documental històric amb dones sitgetanes com a protagonistes

La presentació del treball impulsat per la Regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat ha omplert el Teatre Prado de públic interessat en conèixer el Sitges del segle XX, a partir de l’experiència personal de les dones. L’objectiu del documental és recollir part de la història oral que explica Sitges en veu femenina, a partir d’un passat recent, marcat pel gènere.

Sitges commemora un 28J reivindicatiu i convida a un exercici memorístic amb ‘Gattapardiana’

La vila commemora el 28J amb un programa d’actes centrat en l’exposició ‘‘Gattapardiana’. Canvis que ho transformen tot: 28J l’Orgull d’una vila’, que proposa un viatge històric de silenci i repressió, però també d’alliberament. D’Oscar Wilde als fets i la realitat local, la mostra recull un viatge històric de silenci i repressió, de capítols incomplerts, però també d’alliberament.

Carregant resultat