Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Atenció a la dona

El Servei Sitges Dona és un centre d’Informació i recursos específics per dones de Sitges. També és un espai de relació, que ofereix informació, orientació i assessorament des d’una perspectiva de gènere. Treballa en col·laboració amb diferents serveis de la ciutat per promoure la igualtat. Impulsa la participació de les dones a la vida pública de la ciutat. Contribueix que totes les dones puguin millorar en autonomia i condicions de vida.

Sitges Dona

Què trobaràs a Sitges Dona? 

El SIAD (Servei Informació i Assessorament a les Dones) és un servei que ofereix informació, assessorament i una primera atenció i acompanyament en relació a l'exercici dels drets de les dones en tots els àmbits relacionats amb la seva vida laboral, social, personal i familiar.

Els SIAD formen part de la Xarxa d’Atenció i Recuperació Integral per a les dones que pateixen violència masclista. Són part del conjunt coordinat de recursos i serveis públics de caràcter gratuït per a l’atenció, l’assistència, la protecció, la recuperació i la reparació de les dones que han patit o pateixen violència masclista en l’Àmbit territorial de Catalunya.

A Sitges oferim:

  • Servei d’informació i acollida: recursos per dones amb atenció personalitzada
  • Servei de suport psicològic gratuït: orientació diagnòstica i acompanyament d’acord amb les necessitats.
  • Servei d’assessoria jurídica gratuïta tant en dret civil com penal.
  • Tallers, conferències i xerrades relacionades amb el gènere que s’anuncien tant en aquesta pàgina com a les nostres xarxes municipals.
  • Treball en xarxa com el realitzat en el Protocol d'Assetjament en Espais d'Oci i Festes o bé al Grup d'Igualtat del Consell Municipal de les Persones. 

On ens pots trobar? 

Drets Civils Sitges. Samuel Barrachina, 3 

Telf. 93 811 31 80

Correu: igualtat@sitges.cat 

 

Quin circuit cal seguir en cas de violència masclista? 

A Sitges disposem d'un protocol en cas d'assetjament en espais d'oci i festa que pots consultar aquí

Sitges, espai lliure de violències masclistes

 

Circuit que cal seguir en cas de violència masclista. Truca al 112 o al 900 900 120